Köpvillkor

1. Företagsinformation

Teamforza.se

tillhandahålls av Team Forza AB, org. nr: 559285-4334.

2. Kontaktinformation

Telefonnummer: 0707550805 Vardagar mellan 12-16

E-post: info@teamforza.se

3. Pris och produktinformation

Alla priser som anges i Webbutiken är inklusive moms och exklusive fraktkostnader

Samtliga priser som anges på teamforza.se är inklusive 12 % moms. För mer information om produkterna rekommenderar vi även tillverkarnas hemsidor. Vi friskriver oss från eventuella/uppenbara felskrivningar vad gäller priser på teamforza.se.

4. Fraktkostnad

Beställningar från 2000 kr levereras fraktfritt. I annat fall är fraktkostnaden 199 kr (inkl. moms).

5. Beställningar

Beställningar skickas ut normalt 1-4 bankdagar efter betalning kommit teamforza.se tillhanda.

Paketen skickas med DHL & PostNord

6. Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjade av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Du måste meddela oss på info@teamforza.se Ärende ångerrätt

Ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret och vilka varor som returneringen gäller.

Observera för köp av matvaror gäller att plomberingen av kartongen måste vara obruten

Du kan inte låta paketet gå i retur på vår bekostnad

För outlösta paket debiteras en summa om 300 kr inkl. moms

Länk till Hallå Konsument om ångerrätt

7. Transportskador

Om ditt paket är skadat när det hämtas ut ska skadan anmälas direkt på plats. Ta ett foto på skadan och kontakta oss på info@teamforza.se

7. Betalsätt 

Betalning sker med Payson 
Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Betalning mot Faktura
Vi anlitar Payson faktura för all fakturahantering i samarbete med SVEA Ekonomi AB. Paysons villkor gäller för samtliga fakturakunder. Betalningsvillkoren är 14 dagar och för att kunna beställa mot faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Du måste också godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.

Vid försenad betalning skickar Payson en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Payson debiterar även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.
Information om pantsättning. ”Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.” 

9. Leveranser

Leveranser sker med hjälp av vår distributionspartner DHL & PostNord. För lagerförda varor är leveranstiden 1-6 arbetsdagar beroende på var ni bor. Om vi inte kan leverera inom avtalad tid kommer vi utan onödigt dröjsmål informera om anledningen till förseningen och ge en ny leveranstidpunkt.  Kan vi inte åtgärda felet inom skälig tid har du rätt att häva köpet. Detta gäller även specialbeställningar.

För närvarande levererar vi endast varor inom Sverige.

Du kommer få ett SMS eller ett mejl när din leverans kommer fram till ditt utlämningsställe, alternativt kontaktar transportören dig för att leverera dina varor. Notera att avvikelser i leveranser kan förekomma på grund av Coronapandemin.

10. Felexpediering

Om en leverans skulle innehålla fel produkter kontaktar du oss via info@teamforza.se eller telefon: 0707550805.

Vi kommer utan extra kostnad ombesörja att rätt produkt skickas per omgående.

13. Övrigt

Om en vara är tillfälligt slut får du ett meddelande om leveranstid. Order expedieras endast inom Sverige. Personer under 18 år som önskar beställa en vara måste inhämta förmyndares tillstånd. Genom att sända beställningen till oss anses du ha tagit del och godkänt våra försäljningsvillkor.

14. Tvist

Som kund har du alltid de rättigheter som framgår av Konsumentverkets regler. Vi försöker alltid lösa ev. problem tillsammans med dig som kund på bästa sätt. Om du inte är nöjd kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, ARN. Vi rättar oss alltid efter ARN:s rekommendation.

15. Länkar

Konsumentverket

Hallå Konsument